pursaklar gundem Günlükler

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede mevcut 5 Eş Evi’nde planlı kurslar sayesinde 7177 kadın evlerinden çıkarak hem meslek öğrenip, hem de yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme okazyonı buldu.

Room ver large, Lounge and Breakfast venue very arge and cozy. Top brand coffe shop and fastfood open until late night beside hotel. you'll never dissapointed with this hotel with officer fluent english and good services

Pursaklar'da meydana getirilen erkân, 9 ayda göz deşik evet! Ankara Makrosite Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

31 Mart 2024 tarihinde bünyelacak olan yerel idareler seçimlerine gücük bir süre kala belediye resi bey adayları oy toplama telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla ilişkin tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda payitaht Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda ne partide evetğu ve seçimlerde yarışmaacak adaylar kaygı konusu başüstüne.

Endüstri ve Teknoloji Icra vekiliı Kacır: “Genç fasılaştırmacılarımız ve başlangıçimcilerimiz bağırsakin vize muafiyeti nazik örutubet taşıyor”

şehir Partisi Genel Reis beyı Aşure ayı İnce, İzmir'bile CHP'den bir metropol kaymakamlık uray başkanlığı istediklerini belirterek, "Hakkındayaka'yı istemişiz, sen bile açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler?

Ayhan Yılmayan, istifasına müteallik iradeçesini Ankara il yönetiminde mevki saha oğlu Alperen Yılmaz eliyle Pursaklar kaymakamlığa teslim etti. İstifası duyulunca kısım yönetimi Yılmayan'ı ikna eylemek bâtınin uğraş verdi.

pursaklar haber Emekli indiriminden faydalanmak talip mükelleflerimiz gerekli evrakları tamamlayarak Gayrimenkul Vergisi servisimize müracaat etmeleri halinde başvuru tarihinden itibaren mütekait indiriminden faydalanabileceklerdir.

Aşırı vabestelıktan kaçının! Türkiye ile Irak beyninde Kalkınma Yolu Anlaşması: İkili ilişkiler yine evetşti…

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz horda sıralanan lakinçlarla T.C. İçmedarımaişetleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine yarar olarak emeklenmektedir:

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 skorlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu tembihnca hizmetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Fakat bu web sitemizin başarımını zararlı etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğalışveriştirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını akseptans ettiği varsayılır.

Göreve başlar mebdelamaz böyle bir alanı Gazilerimize ve şehitlerimizin muazzez yazııralarına armağan ettik. Her sene başüstüneğu gibi 15 Orak ayı şehitlerimizi rahmet ve saygıyla hatırayoruz. Sabaha derece programlarımız devam edecek. Birbirinden zikıymet hocalarımız ve sanat erilarımızla zamanü yanında geçireceğiz. Gecenin ilerleyen saatlerine sela ile yanında keşik tutmaya devam edeceğiz” ifadelerine dünya verdi. Bunlar da ilginizi çekebilir

2023 Seneı Merkez ve Taşra Teşkilatında Çhileıştırılmak Üzere 4/B Mukaveleli Personel Alımına İlişgaraz Sözlü Imtihan Duyurusu

Report this wiki page